Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

04.10.2021

Tiimityöskentely tutuksi jääkiekkovalmentaja Tommi Niemelän opastuksella

Tiimityöskentely tutuksi jääkiekkovalmentaja Tommi Niemelän opastuksella

- Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri sekä OP Keski-Pohjanmaan esimiestiimi ottamassa oppia

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri ja OP Keski-Pohjanmaa ovat kutsuneet jääkiekkovalmentaja Tommi Niemelän puhujaksi yhteiseen koulutusaamupäiväänsä. Omaan uraan keskittymisen sijaan ”me”-ajatteluun juurtuminen nostaa organisaation aivan uudelle tasolle.


Mitä yhteistä on jääkiekkojoukkueella, huippuorkesterilla ja pankin johtamisella – ja itseasiassa millä tahansa tavoitteellisesti toimivalla yhteisöllä? Ainakin se, että kaikkien suorituksen lopputulokseen vaikuttaa yhteisön asenne tekemiseen – pohjautuuko motivaatio omalla uralla etenemiseen ja minä-ajatteluun vaiko aitoon me-ajatteluun?

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) ja sen yhteistyökumppani OP Keski-Pohjanmaa järjestävät henkilökunnalleen koulutusaamupäivän maanantaina 4.10., johon saapuu puhumaan jääkiekkovalmentaja Tommi Niemelä. Niemelä toimii tällä hetkellä Lahden Pelicansin liigajoukkueen päävalmentajana ja valmensi myös muun muassa Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen MM-kultaan vuonna 2018. Niemelä esittelee koulutusaamupäivän aikana KPKO:n henkilökunnalle ja OP:n esimiestiimille Tribal leadership -ajattelua, joka perustuu joukkueen vahvaan me-ajatteluun.

”Orkesteriyhteisö koostuu alansa huippuosaajista, aivan samoin kuin jääkiekkojoukkue. Molemmille aloille suuntautuvat aloittavat tavoitteellisen harjoittelun jo lapsina. Joukkueurheilun ja niin ikään joukkueena toimivan orkesterin ryhmädynamiikassa on paljon yhteistä: jokaisella on oma tärkeä ’pelipaikka’, mutta työtä tehdään nimenomaan joukkueelle ei itselle”, toteaa KPKO:n intendentti Marjukka Puutio ja jatkaa samaan hengenvetoon iloitsevansa siitä, että pitkään KPKO:n yhteistyökumppanina ollut OP ja sen toimitusjohtaja Jyrki Rantala lähtivät yhteisen koulutuspäivän ideaan innolla mukaan.

”Valmentava, palveleva, tuloksellinen, innostava johtaminen ja johdetuksi tuleminen on meille kaikille yhteinen asia, joten uteliaisuudella ja innolla suuntaamme kohti yhteistä päivää”, toteaa puolestaan Rantala.

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!