Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

08.05.2020

KPKO:n podcast "Tallan takaa" eetterissä

KPKO:n podcast

Korona-aika ja sen aiheuttamat rajoitukset ovat tänä keväänä vaikuttaneet suuresti myös Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin (KPKO) arkeen ja vieneet orkesterin erilaisten toimintamuotojen pariin. Yksi orkesterin uusista avauksista on hiljattain lanseerattu podcast ”Tallan takaa"

Kevätkausi 2020 peruuntui koronapandemian vuoksi asetettujen rajoitusten myötä. Orkesteri onkin tehnyt kolme ilmaista striimikonserttia YouTubeen pienkokoonpanoissa. Orkesterimuusikot ovat myös aktiivisesti näkyneet orkesterin sosiaalisessa mediassa mm. päivittäisten levyvinkkien sekä videoiden kautta. Nyt muusikot vierailevat vuorotellen tuottaja-yleisötyöntekijä Aino Hälin toimittamassa podcastissa ”Tallan takaa”.

”Tallan takaa” valottaa musiikkia ja musiikin parissa työskentelyä eri näkökulmista. Aihepiirit vaihtelevat jaksoittain vieraaksi saapuvan henkilön mukaan. Vieraina kuullaan orkesterin muusikoiden ja muun henkilöstön ohella orkesterin ystäviä ja muita läheisiä tahoja.

Jokaisen jakson vieras on yllätys, jota ei paljasteta etukäteen. ”Tallan takaa” on jo julkaistu kaksi jaksoa, ”Puhutaan Beethovenista!” jossa vieraana oli orkesterin 1. soolosellisti ja ohjelmistokoordinoija Lauri Pulakka sekä ”Kolme erityistä eetä”, vieraana orkesterin sellisti Ulla Lampela. Uusi jakso julkaistaan maanantaisin osoitteessa https://anchor.fm/tallantakaa ja muilla podcast-alustoilla.

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!