Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

04.12.2020

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri syyskausi saatetaan loppuun striimatuin konsertein

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri syyskausi saatetaan loppuun striimatuin konsertein

Kiristyneiden koronarajoitusten takia Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin (KPKO) syyskausi saatetaan loppuun striimatuin konsertein.

Kokkolan Orkesterin itsenäisyyspäivän konsertti 6.12. toteutetaan ilman yleisöä ja striimataan suorana Snellman-salilta. Näin on myös joulukonsertin laita lauantaina 19.12. Kokkolan kirkon sijasta konsertti striimataan Snellman-salilta. Beethoven ja sello III -kamarimusiikkikonsertti siirtyy puolestaan vuodelle 2021.

Sekä itsenäisyyspäivän konsertti että joulukonsertti ovat katsottavissa KPKO:n youtube-kanavan kautta suorina lähetyksinä. Yli 20 hengen orkesterin kokoontuminen on mahdollista, koska kyseessä on työtilanne ja työpaikka.
- Olemme koko koronapandemian aikana olleet tiiviisti yhteydessä Soiten infektioylilääkäri Marko Rahkoseen. Häneltä olemme saaneet tarkennuksia ja vastauksia kysymyksiin; muun muassa opiskelijayhteistyö Kokkolan Orkesterin puitteissa pystytään toteuttamaan, kun seuraamme tarkasti voimassa olevia suosituksia ja turvakäytänteitä turvavälien, kasvomaskien ja käsihygienian suhteen, kertoo KPKO:n intendentti Marjukka Puutio.

Koska striimatut konsertit kokoontumisrajoituksista johtuen esitetään tyhjille saleille, jäävät joulukuun tulot orkesterilla nollille.
- Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin toimintaa voi tukea joko ostamalla levyn tai lahjakortin, vinkkaa Puutio.
 
Ilmaiset konserttistriimit ovat katsottavissa suorina lähetyksinä KPKO:n youtube-kanavan kautta. Videoihin löydät helpoiten orkesterin kotisivujen kautta: www.kamariorkesteri.fi

 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!