Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

21.02.2022

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri kaupunkikiertueella Kokkolassa viikolla 8

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri kaupunkikiertueella Kokkolassa viikolla 8

- luvassa myös yllätysvierailuja KPKO-Loven puitteissa

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) ilahduttaa ihmisiä kotikaupungissaan Kokkolassa. Osana 50-vuotiaan Kamariorkesterin juhlavuoden viettoa kaupunkilaiset saavat nauttia korvia hellivästä klassisesta musiikista. Orkesterin voi bongata eri puolilla kaupunkia 22.–24.2.2022.

Yleisötyö eri muodoissaan on muotoutunut yhä tärkeämmäksi osaksi orkesterin toimintaa. KPKO vierailee säännöllisesti päiväkodeissa, kouluissa ja laitoksissa ja vie musiikkia niille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse konsertteihin. Viikolla 8, 22.–24.2. välisenä aikana, KPKO:n muusikot vierailevat mm. Päihdekeskus Portin aulassa, nuorisopsykiatrisella osastolla, Soite-sairaalan pääaulassa ja muissa asumista sekä hoivaa tarjoavissa yksiköissä.

Myös työpaikkavierailut ovat nousseet osaksi yleisötyötä. Port Towerin ravintolassa orkesteri ilahduttaa suurteollisuusalueen työntekijöitä lounasmusiikilla ja ammattiopistolla käydään tällä kertaa tervehtimässä erityisesti hallinnon väkeä. Näin 50-vuotisjuhlavuosi näkyy paitsi konserttisaleissa myös eri puolilla Kokkolaa.

Perjantaina 25.2. KPKO tekee uuden avauksen ja yllättää yksittäisiä kokkolalaisia SuomiLOVE-ohjelman tapaan. KPKO-Loven myötä orkesterin kvintetti ja kvartetti pistäytyvät niin yksityiskotien olohuoneissa kuin yllätettävien työpaikoillakin.

Yleisillä paikoilla orkesterin eri kokoonpanoja voi kuulla mm. seuraavasti:
Ti 22.2. Keskussairaalan pääaula (klo 13.30).
Ke 23.2. Tower Bistro (klo 11.30), Kallentorin aula (klo 11.30), Prisman aula (klo 13.00).
To. 24.2. Random café (klo 10.00), Kulma (klo 11.15), Pääkirjasto (klo 13.00)
sekä Minimanin aula (klo 10.00), Halpa-Halli (klo 11.15), Chydenian aula (klo 12.30).

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!