Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

11.02.2022

Kamariorkesterin konserttien lipunmyynti jälleen avattu yleisörajoitusten keventyessä

Kamariorkesterin konserttien lipunmyynti jälleen avattu yleisörajoitusten keventyessä

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin (KPKO) vuosi on alkanut ilman live-yleisöä. Keventyneiden yleisörajoitusten myötä 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä KPKO pääsee vihdoin avaamaan lipunmyyntinsä Kokkolan Talviharmonikan kanssa yhteistyössä järjestettävään konserttiin. Elävästä musiikista voi nyt pitkän odotuksen jälkeen nauttia paikan päällä.

Länsi-ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto (AVI) ilmoitti torstaina uusista kokoontumisrajoituksista Keski-Pohjanmaalla ajalle 12.2.-25.2.; Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä voidaan sisätiloissa järjestää sellaisia yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joissa kaikille osallistujille on osoitettu istumapaikat ja käytössä on enintään 75 % käytettävissä olevien istumapaikkojen määrästä (lue AVI:n tiedote: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69932185)

Liput perjantaina 18.2. järjestettävään Pohjoismaiseen iltaan ovat nyt myynnissä www.netticket.fi kautta. Konsertin johtaa Emilia Hoving, solistina toimii harmonikkataiteilija Antti Leinonen ja ohjelma sisältää pohjoismaista musiikkia säveltäjäniminä Edvard Grieg, Carl Nielsen, Pehr Henrik Nordgren ja Minna Leinonen. Leinoselta tarjoillaan peräti Kokkolan Talviharmonikan ja KPKO:n tilaama kantaesitys harmonikalle ja jousille. Yle huomioi tämän kiinnostavan konserttikokonaisuuden ja radioi konsertin ke 23.2. klo 19.02.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Kokkolan Talviharmonikan kanssa ja Konservatorion salin paikoista on nyt 75 % käytössä. Konsertissa noudatetaan ajankohtaisia turvatoimia mm. kasvomaskien ja hyvän käsihygienian noudattamisen suhteen.

 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!