Mellersta Österbottens Kammarorkester
Öppna menyn
Mellersta Österbottens Kammarorkester

09.12.2020

Kulturinstitutionerna lanserar ett stödpresentkort tillsammans

Kulturinstitutionerna lanserar ett stödpresentkort tillsammans

Karleby stadsteater och Mellersta Österbottens Kammarorkester lanserar samtidigt ett stödpresentkort. Genom att köpa det stöder man det professionella konstutövandet. Stödpresentkortet finns att fås via teaterns och orkesterns biljettförsäljning.

- Kulturen finns i allt, nu och i framtiden. Just nu går coronapandemin hårt åt kulturbranschen och vi måste klara oss igenom denna tid, så att vi även i framtiden kan skapa kvalitativ, professionell konst, konstaterar Karleby stadsteaters teatechef Juha Luukkonen.

Det nya stödpresentkortet kan köpas med valfritt belopp, och det finns ingen nedre eller övre gräns för presentkortet. Stödpresentkortet kan användas till biljettköp vid teatern eller orkestern eller så kan det bara lösas ut för att stöda det konstnärliga arbetet.

- Stödpresentkortet stöder våra professionella konstutövare i stunden och beloppet kan användas till biljetter senare, då det känns säkert att gå på konsert eller teater igen. Nu under julen kan man köpa stödpresentkortet för att ge som gåva till sina nära och kära eller till exempel som företagsgåva, tipsar Mellersta Österbottens Kammarorkesters intendent Marjukka Puutio

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på MÖK:s nyhetsbrev och få nyheter om konserter och ev. ändringar genast!