Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

30.10.2023

Koko perheen konsertit KPKO:n kanssa 1.-3.11.

Koko perheen konsertit KPKO:n kanssa 1.-3.11.

 

Keski-Pohjanmaan liiton hallinnoima alueellinen kehittämistehtävä, Kulttuurimaakunta-hanke KUMAHA järjestää kuntien asukkaille erilaisia Kumaha-kulttuuripilotteja marraskuussa 2023. Kumaha-kulttuuripilottien sisällöt ovat pitkälle kulttuuri- ja taidesisältöjä, jotka nousivat vuosi sitten kuntien asukkaille järjestetyissä kuntalaisfoorumeissa.  Ensimmäisenä kulttuuripilottina Kumaha tarjoaakin K-P:n Kamariorkesterin koko perheen konsertit 1.-3.11.2023.

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) tekee maakuntakiertueen 1.- 3.11. välisenä aikana, jolloin orkesterin soitosta pääsee nauttimaan yleisö, jota orkesteri ei välttämättä tavoita kausikonserttiensa kautta. Tällä kertaa konsertit on suunnattu erityisesti lapsiperheille vauvasta vaariin mutta tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy. Vierailukuntina ovat Reisjärvi, Lestijärvi, Perho, Kokkolan Ullava, Veteli sekä Halsua.

Tarkempi aikataulu:

ke 1.11.
klo 10
Reisjärvi; Niemenkartanon koulu
klo 13 Lestijärvi; Lestin koulu

to 2.11.
klo 10
Perho; Perho-sali
klo 13 Ullava; Rahkosen koulu

pe 3.11.
klo 10
Veteli; Vetelin liikuntakeskus
klo 13 Halsua; Halsuan koulun draamatila

Ohjelmisto koostuu moneen makuun sopivista klassisen musiikin helmistä ja mukaansatempaavista lastenlauluista. Konserttien juontajana ja laulusolistina toimii kaustislainen musiikkipedagogi Vuokko Korva

Maakuntakiertueen konsertit mahdollistaa Keski-Pohjanmaan alueellinen kehittämistehtävä KUMAHA-hanke.

Lue tiedote kokonaisuudessaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

 

 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!