Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

15.11.2021

Marianne Oivo ja KPKO Piippolan vaarin juhlissa

Marianne Oivo ja KPKO Piippolan vaarin juhlissa

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri konsertoi striimin välityksellä keskiviikkona 17.11. klo 10.15 alkaen. Orkesterin YouTube- kanavalta katseltava striimi on osa Kokkolassa järjestettävää lasten ja nuorten Loistavaa! -kulttuuriviikkoa. Tämän vuoden Loistavaa! -viikon teemana on Juhlat, ja niihin tunnelmiin sukeltaa myös Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri yhdessä solistinsa Marianne Oivon kanssa.

Konsertissa niin vanhoja tuttuja kuin aivan uusiakin lastenlauluja, sekä korvia hivelevän kaunista klassista. Marianne Oivo on saatu vieraisille Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen riveistä. Kamariorkesterilla on ollut ilo kiertää hänen kanssaan konsertoimassa päiväkodeille ja kouluille jo aiemmin tänä syksynä.

Striimitoteutukseen päädyttiin Keski-Pohjanmaan heikon koronatilanteen vuoksi – iloista on kuitenkin, että nyt konsertista pääsee nauttimaan missä vain, vaikkapa omassa olohuoneessa! Konsertti jää katsottavaksi Kamariorkesterin kanavalle 24.11. saakka. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia.

Pääset orkesterin YouTube-kanavalle KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Konsertin mahdollistavat yhteistyössä Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan Konservatorio ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri. 

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!