Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Avaa valikko
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

18.11.2020

Rusk-vierailukonsertti striimataan

Rusk-vierailukonsertti striimataan

Rusk-festivaalin tiedote:

Arvoisa yleisö,

Suureksi onneksemme voimme tarjota pienelle yleisölle mahdollisuuden seurata RUSK-konsertteja paikan päältä Schaumansalissa. Liput (vain etukäteen ostettuja) saa Campus Allegron Infopointista tai osoitteesta www.netticket.fi alkaen 17.11.2020 kello 10.00.

Yleisön, ja kutsuttujen artistien turvallisuuden takaamiseksi olemme rajoittaneet myytyjen lippujen määrää 50 paikkaan salissa ja 25 paikkaan parvella. Käsidesiä ja hengityssuojaimia on tarjolla niin ulko-ovilla kuin salin ovilla. Siivousta on edelleen tehostettu ja paikalla on enemmän konserttiemäntiä ja -isäntiä, jotka opastavat yleisöä.

Pyydämme vuoden festivaalilla vierailevaa yleisöä tarkkailemaan turvavälejä, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään hengityssuojaimia/visiiriä sekä pysymään kotona ensimmäisistäkin flunssan oireista.

Yhdessä voimme pitää huolen siitä, että jokainen Schaumansalissa kävijä voi tuntea olonsa turvalliseksi.

Konsertit ovat myös nähtävissä festivaalin livestriimin kautta:
20.11, 19.00 “WTC – World to Come”: https://youtu.be/JaiRbhZK0bw
21.11, 19.00 ”Less is More – A Prayer”: https://youtu.be/ZMvY2zjb5vs

Tervetuloa!

Tilaa uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme ja saat uutiset konserteista ja mahdollisista muutoksista heti!